Wilfried Leferink ziet Abraham

Wilfried Leferink, voor velen bekend als “Fred”, is zondag 50 jaar geworden. Vrijdagavond is bij hem thuis aan het Spenkeling 10 de voortuin verbouwd door familie, buren en kameraden en zijn er al de nodige borrels op gedronken. Dit als voorproefje op de superparty zaterdagavond bij De Pot in Markelo, waar het feest tot in de kleine uurtjes is voortgezet.

wilfried_50jaar

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor Gerbert Oudenampsen17 september 2016 Abraham voor Gerbert Oudenampsen De altijd goedlachse Gerbert Oudenampsen deelde gisteren, samen met de familie en vrienden, de feestvreugde met Abraham nu hij ook is toegetreden tot de club van vijftig. Gerbert geniet […]
  • Wilfried ziet Abraham…6 november 2011 Wilfried ziet Abraham…   Wilfried Hoeben, ooit verdienstelijk keeper bij Hector en lid van de voormalige wagenbouwersgroep Hamerslag is een halve eeuw oud. De Goorse Abraham zal het vandaag nog druk krijgen in […]
  • Kunduz-veteraan Christiaan 25 jaar30 oktober 2012 Kunduz-veteraan Christiaan 25 jaar Christiaan Hofma ziet vandaag de halve Abraham. Voor velen een mijlpaal om extra te vieren, helaas geldt dat niet voor hem. Net als vorig jaar, toen hij i.v.m. de Kunduz-missie in […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Oppersmurf Wilfried van Diem zit Abraham28 februari 2018 Oppersmurf Wilfried van Diem zit Abraham Wilfried van Diem, alias Willie de smurf, ziet vandaag Abraham. Maar liefst drie dagen feest staan Wilfried te wachten on dit heugelijke feit te vieren. Namens de familie wordt de […]