Opnieuw landelijke nominatie Comafin

Het Goorse bedrijf Comafin maakt opnieuw kans op een landelijke internetprijs. Eén van de peilers ‘De Woonspecialist’ is in de categorie search marketing genomineerd voor de Dutch Search Awards. Search marketing richt zich op het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt bij zoekmachines. Hierbij zijn innovatie en originaliteit essentieel om het verschil te maken in de digitale wereld. De Woonspecialist is genomineerd in de categorie PPC lokale campagne…

De case richt zich op het duidelijk zichtbaar maken en het stijgen van online posities van de vestigingen. De groei op de landingspagina’s van de vestigingen nam hierdoor toe met 211% in de periode 1 januari tot 1 september 2022 vergeleken met het jaar daarvoor. Daarnaast was er stijging van gemiddeld 30 posities per vestiging. Tachtig onafhankelijke juryleden hebben uit alle inzendingen de nominaties benoemd. Andere genomineerden zijn onder meer HEMA, Basic-Fit en New York Pizza. Op 2 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Woonspecialist is onderdeel van de Comafin Groep B.V. Deze franchiseorganisatie heeft vier verschillende winkelformules. Dit zijn naast de Woonspecialist, Woninginrichting-Aanhuis.nl, Thuisin en Onlineverf.nl. De volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering komt vanuit het hoofdkantoor in Goor met ruim 30 medewerkers. Dit is voor De Comafin Groep de derde nominatie voor de Dutch Search Awards.