Koffieconcert Goors mannenkoor

Het Goors mannenkoor onder leiding van dirigent Hans Kienhuis organiseert zondag bij café De Ster weer het jaarlijkse koffieconcert.  Het optreden zal bestaan uit enkele verrassende nieuwe stukken. Ook het bij velen favoriete Rhythm of Life zal niet ontbreken. De begeleiding op de piano van het Goors mannenkoor is in handen van Frank Sterenborg. De aanvang is 11.00 uur en de toegang is gratis.

111225_Hofkerk1


Gerelateerde berichten

  • ‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar19 januari 2019 ‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar De Goorse aannemer en projectontwikkelaar Martin Roetgerink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Waar gisteren zijn vrienden van de Partygangsters al de […]
  • Sem Kramer viert geboorte bij De Whee17 februari 2014 Sem Kramer viert geboorte bij De Whee Bij Café De Whee is het al dagen volop feest. De uitbaters Hendrik en Mandy zijn de trotse ouders geworden van Sem. Hun kersverse zoon viert zijn geboorte zaterdag voor alle trouwe […]
  • Online theatervoorstelling over dementie12 mei 2021 Online theatervoorstelling over dementie Dementie Twente organiseert samen met haar partners en Theater aan de Lijn een onlineactiviteit op donderdag 27 mei die speciaal is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers die werken […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Computercursussen voor 50-plussers6 september 2010 Computercursussen voor 50-plussers Eind deze maand start de SWO Hof van Twente weer met een serie computercursussen voor 50-plussers. Op maandag 27 september, donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober om 09.30 uur starten […]