Weer gelijkspel GFC

Na het gelijke spel tegen koploper Blauw Wit ’66 vorige week moest GFC ook in deze speelronde genoegen nemen met een puntendeling. De uitwedstrijd tegen Sportclub Deventer werd met 3-3 gelijk gespeeld. Bij rust was het 2-1 voor de thuisploeg. Na de 1-0 voor Sportclub Deventer tekende Tim Wassink voor de 1-1. Daarna werd door Olaf Siegers nog een opgelegde kans gemist waarna Deventer de leiding weer nam…

In het tweede bedrijf werd het na tien minuten 2-2 door Olaf Siegers die nu wel trefzeker was. Daarna werd het 3-2 voor de gastheren na zwak verdedigen van GFC na een inworp. Vijf minuten voor tijd kreeg GFC een terechte strafschop die werd benut door Collin Mensink: 3-3. Trainer Romano Lammertink kon nadien wel leven met een gelijkspel. “Al met al een terechte uitslag al hadden wij de beste kansen.” GFC is nu zevende in de vierde klasse H van het zaterdagvoetbal met 10 punten uit 7 duels. GFC speelt volgende week thuis tegen Terborg.