Twenthe en Bolink langer door

Mark Bolink blijft ook volgend seizoen de kapitein het vlaggenschip van Twenthe Goor. De hoofdtrainer van de Tricolores heeft zijn verbintenis met een jaar verlengd. Hij ligt nu tot de zomer van 2024 vast. Bolink, zelf ook woonachtig in Goor, is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen. Mede door alle afgelastingen tijdens de corona-misere kon hij nauwelijks zijn stempel drukken tijdens zijn eerste jaargang. Vorig seizoen beleefde hij een teleurstellend seizoen bij de vierdeklasser, maar dit seizoen heeft de trainer met de selectie de wind in de zeilen. Afgelopen zondag werd pas de eerste nederlaag van het seizoen geleden en Twenthe draait mee in de subtop van de competitie. Ook cultuurbewaker Ronny van Laar (trainer JO-19) heeft zijn contract weer verlengd. Hij gaat zijn veertiende seizoen in.