Hendrik Dikkers postuum geëerd bij Hector

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SV Hector is oud-voorzitter Hendrik Dikkers postuum geëerd. Hij was één van de oprichters van Hector en jarenlang voorzitter, van 1928 tot 1966. In 1938 werd hij benoemd tot Lid van Verdienste en in 1948 tot Erelid van de groen witten. In 1963 werd Hendrik Dikkers door de toenmalige koningin Juliana ook nog benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor Hector…

In de Hector kantine hangen drie kasten waarin de Ereleden, de Leden van Verdienste en de Vrijwilligers van het Jaar middels een schildje met hun naam worden herinnerd. Van Dikkers was er geen schildje. Dat is nu rechtgezet. Kleinzoon Henk Dikkers heeft het schildje van Erelid Hendrik Dikkers op die avond in de kast gehangen, achterkleinzoon Mart Dikkers het schildje van Lid van Verdienste.

Tijdens de ALV werden maar liefst 41 jubilarissen gehuldigd van de volksclub die in het komende jaar het 100-jarig jubileum viert. Dit doordat vanwege corona een aantal huldigingen niet kon plaats vinden.

25 jaar lid:
M. Rijnenberg, G. Wolters, D. ter Elst, M. Haverslag, S. Klein Legtenberg, H. Kamp, S. Sahin, J. Haverslag, D. Siahaya, M. Jimenez, P. List, M. List, M. de Vries, M. de Leeuw, en W. Zwoferink.

40 jaar lid:
G. Oolbrink, G. Klein Nagelvoort, K. Dijkstra, F. Bartelds, A. Koeleman, E. Schut, J. Brunnekreef, A. Kramer en A. Haarman.

50 jaar lid:
D. Olydam, F. Wolff, J. te Kampe, H. Verdriet, H. ten Donkelaar, E. Hammer, B. Eelderink, C. Wittrock, W. Wissink, J. Schut, W. van Dam en J. Alink.

60 jaar lid:
W. Wolffs, J. Brunnekreef, H. Dijkstra, J. Wassen en H. Eeftink. (foto onder)