Gorenaar over de kop in Lochem

Een 56-jarige automobilist uit Goor is vanmiddag rond 17.00 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Goorseweg in Lochem. De man moest uitwijken voor een automobiliste, die uit de Mogezompsweg kwam rijden om de weg over te steken. Daarbij zag ze de Gorenaar over het hoofd. Door de uitwijkmanoeuvre sloeg de bestelbus van de Gorenaar over de kop. De brandweer heeft de bestuurder uit zijn benarde situatie bevrijd. De weg tussen Goor en Lochem is enige tijd afgesloten geweest.

Foto: Melissa Vos

Gerelateerde berichten

  • Filmhuis Alleman draait Room9 november 2016 Filmhuis Alleman draait Room Filmhuis Alleman loopt richting het einde van het seizoen. Toch kunnen filmliefhebbers komende dinsdag weer genieten van een drama. De film Room uit 2015 wordt vertoond. Room vertelt het […]
  • 34 Miljoen voor nieuwe asbestsanering (video)14 februari 2013 34 Miljoen voor nieuwe asbestsanering (video) Er komt een nieuwe bodemsanering in 't Gijmink. Een aanzienlijk gebied waarop zo'n 550 koopwoningen staan is ernstig vervuild door asbest en moet worden aangepakt. Daarvoor is in totaal 34 […]
  • Zon, zee en staatsgreep…26 juli 2016 Zon, zee en staatsgreep… We rollen de matten op en pakken de paling in. Vakantie! Na een jaar hard werken gaan we genieten van onze welverdiende rust en ontspanning. Het was nog wel even zoeken naar een goede […]
  • Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens4 maart 2020 Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens De oud-Goorse Romy Aikema opent komende week in het Utrechtse Leidsche Rijn een atelier waar ze verzwaringsdekens maakt. Het begon als een noodzakelijke oplossing voor haar gehandicapte […]
  • Pootje au!15 november 2010 Pootje au! Ineens staat Goor in brand. Och, och: wat zijn we boos! We mogen niet meer uit een glaasje drinken tijdens ons eigen feestje. We moeten het doen met een plastic bekertje. Waarom? […]