Overval Avia in Onder de Loep

Goor is morgenavond weer goed vertegenwoordigd in de TV Oost-uitzending Onder de Loep. In het opsporingsprogramma vraagt de politie aandacht voor de overval op het AVIA-tankstation. Een gewapende crimineel maakte op zondagavond 29 april € 500,- buit bij de benzinepomp. Op de bewakingsbeelden van een buurtbewoner is voor de overval de man duidelijk zichtbaar. Even later is op diezelfde tape -die morgen wordt vertoond- te zien hoe de man met een bivakmuts als een dief in de nacht vlucht. De politie vermoedt dat de dader eerder geprobeerd heeft om het tankstation te overvallen. Op 10 april werd een medewerker ook bedreigd door een man met een bivakmuts. De dader had in dit geval geen wapen bij zich. Toen de medewerker het geld niet gaf, deed de vermeende dader zijn muts af. “Haha, geintje”, was zijn commentaar. De uitzending is morgen om 16.39 uur, 19.39 uur en om 22.39 uur te zien. Mensen die meer weten kunnen zich melden.

120429_Overval_Avia

Gerelateerde berichten

  • Konijn gevonden aan Borghoeksweg14 november 2011 Konijn gevonden aan Borghoeksweg Bram Tibbe heeft gisteravond rond een uur of zeven een konijn aangetroffen aan de Borghoeksweg. Het gaat om een groot konijn met hangoren, een bruine vacht en witte grote poten. Bram heeft […]
  • Schoolvoetbaltoernooi bij vv Twenthe12 april 2017 Schoolvoetbaltoernooi bij vv Twenthe De kleedkamers zijn aangeveegd, de velden zijn geprepareerd en de schappen met snoep en drank zijn aangevuld. Bij vv Twenthe zijn ze klaar voor het jaarlijkse Schoolvoetbal. Daar worden […]
  • Boerrigter Goorse wielertrots12 augustus 2009 Boerrigter Goorse wielertrots Als er één is die het trotse Goorse wielergevoel van jaren geleden nieuw leven in kan blazen dan is het Mathijs Boerrigter (foto). De jonge renner van het Nijverdalse CC '75 is de enige […]
  • Hartelijk gefeliciteerd4 juni 2011 Hartelijk gefeliciteerd Hartelijk gefeliciteerd en wij wensen jullie nog vele jaren erbij ! Rudie, Alice en Roy Hulsebos
  • bladkorf8 oktober 2013 Gemeente plaatst weer bladkorven In Goor worden vanaf deze week weer korven voor bladafval geplaatst. De gemeente zal ze elke week legen. Wanneer precies, wordt afgestemd op de hoeveelheden die in de korven zitten. Ze […]