‘Man breekt neus na burentwist’ (update)

In Goor heeft afgelopen Pinksterweekend een burenruzie plaatsgevonden. Bij het incident aan de Iependijk is een man van middelbare leeftijd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Het slachtoffer zou een gebroken neus hebben opgelopen. De politie heeft melding gemaakt van het incident en onderzoekt de zaak verder. Goorsnieuws.nl trekt de eerder gemelde berichtgeving in en gaat vanwege de gevoeligheid van de strijd niet verder in op de zaak. Beide partijen hebben een andere lezing van het incident. 

Gerelateerde berichten

  • 21 april 2012 Wasmachine vliegt in brand De Goorse brandweer rukte gisteravond rond 23.00 uur uit voor een zolderbrand aan de Wethouder Goselinkstraat tussen Goor en Hengevelde. In de badkamer heeft de wasmachine door onbekende […]
  • Busschers wint Fokkertbokaal4 september 2009 Busschers wint Fokkertbokaal De Goorse tafeltennisser Wilko Busschers heeft gisteren samen met Marcus Stauber de Johan Fokkert-Bokaal gewonnen. Dit herdenkingstoernooi werd gehouden in de sportzaal aan de Kievitstraat […]
  • Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah7 mei 2014 Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah Thea Krouwel treedt ook toe tot de club van vijftigers. De familie en vrienden willen "onze Thea" alvast van harte feliciteren en een fijne dag toewensen, ze zien erg uit naar het grote […]
  • Hockeydames overtuigen, heren gelijk23 september 2013 Hockeydames overtuigen, heren gelijk De hockeydames van GMHC boekten een monsterzege tegen Oude Ijsselstreek. De uitwedstrijd werd door de ploeg van trainer Rens van Zoelen met 8-0 gewonnen en had eigenlijk veel hoger uit […]
  • Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein8 maart 2021 Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein De Heeckerenschool is aardig op stoom met de realisatie van het zogenoemde 'groene' schoolplein. Daar is onder leiding van de Haaksbergse hovenier Henk van Veenvoorjaars in de […]