Overvaller goed zichtbaar op beelden

De beelden van de overval op het AVIA-tankstation aan de Iependijk staan nu online. Op de video-camera van een buurtbewoner is de overvaller duidelijk te zien. De gewapende crimineel heeft enkele honderden euro’s buit gemaakt tijdens de overval op zondag 29 april. Herkent u de man in de reportage van RTV Oost neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie: 0800-6070. Kijk bij lees meer voor de video.

 120429_Overval_Iependijk

http://www.youtube.com/watch?v=RmDUWAYIs74

Groter formaat

Gerelateerde berichten

  • Twenthe pakt punt tegen Borne2 december 2012 Twenthe pakt punt tegen Borne Twenthe heeft vanmiddag een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Borne. Op 't Piepwillem scoorden beide ploegen twee keer, 2-2. Twenthe kwam tot twee keer toe op achterstand, maar […]
  • Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start26 augustus 2021 Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start Na een lange 'koorloze' coronaperiode zijn de meeste Goorse koren weer volop bezig. Zo ook smartlappenkoor Ditis Goorus dat na ruim 20 jaar de naam en het logo van het koor heeft […]
  • Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar28 februari 2022 Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar De politie heeft gisteren twee fietsendieven aangehouden bij De Stoevelaar. Ze werden op heterdaad betrapt op het Schoolfeestplein toen de twee mannen door een getuige werden aangetroffen […]
  • Lieke Klaassen beëindigt interlandcarrière28 juni 2018 Lieke Klaassen beëindigt interlandcarrière Lieke Klaassen heeft besloten om te stoppen met haar interlandcarrière. De 27-jarige waterpoloster speelde een decennium lang in Oranje en behaalde zilver op de EK's van 2014 en 2016 en […]
  • Hofcultuurmaand van start1 november 2011 Hofcultuurmaand van start "Voor kunst en cultuur heb je de gemeente helemaal niet nodig." Dat is de eerste van dertig stellingen die deze maand door wethouder Pieter van Zwanenburg (foto) wordt gedeponeerd op […]