Alzheimercafé in De Reggehof

Morgen, dinsdag 29 november, is er weer een Alzheimercafé in de Reggehof. Het thema van deze bijeenkomst is ‘De kracht van herinneringen’. Tijdens deze bijeenkomst staat de maand december centraal. Het gericht ophalen van positieve herinneringen is een waardevol middel binnen het contact met mensen met dementie. Zij praten vaak graag over vroeger, omdat juist de persoonlijke herinneringen uit hun jongere jaren het langst bewaard blijven…

Door middel van verschillende materialen zoals muziek en foto’s worden herinneringen opgehaald rondom het thema. Daarnaast laten Ina Zandjans en Anet Folbert van Dagvoorziening De Binnenhof in Goor zien welke spellen je makkelijk thuis kan doen met iemand met dementie.

Wie betrokken bij iemand met dementie of meer wil weten is van harte welkom. De zaal is open vanaf 18.4 uur. Het volgende Alzheimer Café is op 31 januari 2023. Dan staat het thema bewegen centraal.
Meer weten? Bel Salut 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail naar info@nullsalut-welzijn.nl.