Tim Wassink trefzeker tegen Winterswijk

Na de 1-0 overwinning van GFC op Terborg van vorige week werd vandaag ook FC Winterswijk aan de zegekar gebonden. In de Achterhoek werd het 1-3 tegen de nummer voorlaatst in de vierde klasse H van het zaterdagvoetbal. De drie goals van GFC werden allemaal gemaakt door spits Tim Wassink (foto). Hij zette de rood zwarten na een dik kwartier op 0-1. Twee minuten later was het alweer gelijk door een doelpunt van Michel Overbeek. Dat was ook de ruststand.

Het duurde in het tweede bedrijf lang voordat er weer gescoord, ondanks een aantal goede mogelijkheden voor GFC. Met nog een kwartier op de klok werd het 1-2 door Tim Wassink die twee minuten later weer trefzeker was: 1-3. GFC is vierde in 4H met 16 punten uit 9 duels en speelt volgende week thuis tegen EGVV.