Twenthe ongelukkig onderuit in Boekelo

Na de nederlaag van vorige qweek in de derby tegen Hector, bleef vv Twenthe ook vandaag met lege handen. Het uitduel tegen BSC/Unisson ging uiteindelijk met 4-2 verloren. Bij rust was het 1-1 in een gelijkopgaande wedstrijd met kansen voor beide ploegen. De thuisploeg kwam na een dik kwartier op voorsprong maar zag Luuk Freriksen vlak voor rust de gelijkmaker binnen schieten…

Diezelfde Luuk Freriksen zette de Goorse Tricolores halverwege de tweede helft op voorsprong. Vijf minuten later was het alweer gelijk in deze open wedstrijd: 2-2. Daarna kreeg BSC/Unisson een strafschop die uiterst dubieus was. De leidsman zag een overtreding de 16-meter die door velen niet is gezien en dus tot woede en ongeloof leidde bij de Twenthe-spelers. De penalty betekende de 3-2 voor de Boekeloƫrs die in de slotminuut ook nog de 4-2 maakten. Twenthe blijft nu op 12 punten in de vierde klasse B van het zondagvoetbal en is gezakt naar plek 7 op de ranglijst.