Hector doet uitstekende zaken met overwinning op Hoeve Vooruit

Na de 0-1 zege van vorige week bij vv Twenthe won SV Hector ook in deze speelronde. Op het eigen sportpark ’t Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 3-1 aan de zegekar gebonden. Hoogtepunt was een schitterende vrije trap van Wesley Zwoferink na rust. In de eerste helft ging het aanvankelijk gelijk op en was het Hoeve Vooruit dat na een kwartier op voorsprong kwam door een treffer van Rick Velthuis. Zeven minuten deed Raul Jimenez iets terug namens Hector en schoot de 1-1 binnen. Dat was ook de ruststand…

In het tweede bedrijf was Hector duidelijk de betere ploeg en gingen de groen witten op jacht naar de voorsprong. Die kwam er uit een standaardsituatie halverwege de tweede helft. Een vrije trap van ongeveer 25 meter de bal met zijn linker op schitterende wijze in de kruising. Die goal is overigens op film gezet en via deze LINK te zien. Uiteindelijk werd het ook nog 3-1 voor de Goorse ploeg door een goal van Joeri Wenderman.

Door de zege komt Hector nu op de achtste plek met 12 punten uit 9 wedstrijden en dat is evenveel dan vv Twenthe dat wel een beter doelsaldo heeft. Volgende week speelt Hector de uitwedstrijd bij hekkensluiter Sportclub Neede dat nog puntloos is in de vierde klasse B.