Gorenaar opgepakt voor gewapende overval

De gewapende overvaller is opgepakt. Een arrestatieteam van de politie heeft de man van 42 jaar uit Goor vanmiddag ingerekend. Hij is een bekende van justitie. De man werd gisteren veelvuldig herkend op de bewakingsbeelden die werden vertoond in het RTV Oost-programma Onder de Loep. Het filmpje is uit privacy-overwegingen verwijderd.  Ook het wapen is aangetroffen. De man, die een paar honderd euro buit maakte tijdens de overval, is rond het middaguur aangehouden.

Gerelateerde berichten

  • Lammertink tekent voor negende keer bij GFC29 januari 2022 Lammertink tekent voor negende keer bij GFC Romano Lammertink heeft zijn contract als hoofdtrainer bij GFC wederom verlengd. In het komende seizoen is hij negende jaar op rij GFC de hoofdverantwoordelijke voor de eerste selectie en […]
  • Abraham voor Tonny Mengerink28 oktober 2014 Abraham voor Tonny Mengerink De voormalig "blonde pijl" van Hector 1, de entertainer en niet te vergeten de man die de lijnen uitzet bij Hector, Tonny Mengerink, is vandaag 50 jaar geworden. De mannen van de […]
  • Duurzame innovaties op Lang Zult U Wonen-markt10 oktober 2015 Duurzame innovaties op Lang Zult U Wonen-markt Een gasstel wat zelf dooft als het te lang aanstaat, informatie over een energiescan van het verbruik van uw woning, of een aangepaste douchecabine voor mensen die niet meer goed ter been […]
  • Poes Josje vermist vanaf Nijverheidsweg (Update) 28 juni 2014 Poes Josje vermist vanaf Nijverheidsweg (Update) Poes Josje is afgelopen week alleen op pad gegaan en tot heden nog niet teruggekeerd op haar honk aan de Nijverheidsweg. Heeft u haar gezien of weet u waar ze is, dan graag uw reactie naar […]
  • Hakviolen en piratenmuziek bij Buddy’s23 september 2016 Hakviolen en piratenmuziek bij Buddy’s Geen overvolle evenementenagenda dit weekeinde al is er op één locatie dit weekeinde wel heel veel te doen. Naast een meedoe-les met de majorettes van Apollo is er vandaag een bingoavond […]