Twenthe tegen koploper, Hector naar hekkensluiter en GFC-EGVV

Er zijn weer de nodige punten te verdienen voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. GFC won de laatste twee duels en speelt vanmiddag (13:30 uur) thuis tegen laagvlieger EGVV uit Gelselaar. Dat is de nummer negen van de ranglijst met 7 punten minder dan GFC dat 4e staat. Twenthe wacht morgen de zware klus tegen koploper Delden (14:00 uur) dat dit seizoen nog niet verloor en slechts twee verliespunten heeft. Twenthe verloor de laatste drie duels. Hector kan weer een stap zetten richting de middenmoot. De groen witten gaan op bezoek bij hekkensluiter Neede (14:00 uur) dat nog geen enkel punt heeft uit de tot nu toe 9 gespeelde wedstrijden. Hector lijkt in een flow te zitten met de zeges op Twenthe en Hoeve Vooruit in de twee laatste speelrondes.