GFC haalt uit tegen EGVV

GFC had vanmiddag geen kind aan laagvlieger EGVV in de vierde klasse H van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg trainer Romano Lammertink won in eigen huis met maar liefst 11-1 van de gasten uit Gelselaar. Olaf Siegers (archieffoto) was met vijf treffers het meest trefzeker aan de kant van de rood zwarten. In de eerste helft was het van meet af aan √©√©nrichtingsverkeer en wist GFC al zes keer het net te vinden. De goals werden in het eerste bedrijf gemaakt door Olaf Siegers (3), Thijs Gerritsen en Thijs Moormann…

In de tweede helft schoot Siegers de 7-0 binnen, Moormann de 8-0 waarna EGVV wat terug deed (8-1). Door Siegers, Jorrit Nab en Tim Wassink werd de eindstand op 11-1 bepaald. Volgende week speelt GFC de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit tegen Helios.