Twenthe ondanks kansen onderuit tegen koploper Delden

Twenthe heeft vandaag het thuisduel tegen koploper sv Delden in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal met 0-5 verloren. Een uitslag die op papier een vertekend beeld geeft van despelverhoudingen. Zeker in de eerste helft. Toen waren er een aantal uitstekende kansen voor de ploeg van trainer Mark Bolink. Toch kwam Delden in het eerste bedrijf op voorsprong door een goal van Kevin Lemmink na een half uur spelen…

In de tweede helft liep Delden wel uit. In de 55e minuut maakte Sven Lutke Willink de 0-2, halverwege de tweede helft Christian Vreriks de 0-3. Scott Wold en Jesse Beukert maakten de 0-4 en 0-5. Twenthe zakt door de nederlaag naar de 9e plaats op de ranglijst. Volgende week is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dan is in Enschede Victoria ’28 de tegenstander.