Hector speelt gelijk tegen hekkensluiter Neede

Hector is er vandaag niet in geslaagd om de derde overwinning op rij te boeken. De groen witten bleven tegen hekkensluiter Neede steken op 2-2 en bezorgde daarmee die ploeg het eerste punt in dit seizoen. De thuisploeg kwam al na 8 minuten op voorsprong door een goal van Tobias Klein Bruinink die de bal fraai in de kruising schoot. In de eerste helft zag Hector een goal afgekeurd vanwege buitenspel en werd Wesley Zwoferink onderuit geschoffeld door de goalie van Neede die daarvoor ‘slechts’ een gele kaart kreeg…

In de tweede helft kwam Hector gelukkig langszij doordat een speler van Neede de bal op hilarische wijze langs zijn eigen doelman kopte. Niet lang daarna werd het 2-1 voor Neede. Acht minuten voor tijd maakte Nick Beukelman de gelijkmaker: 2-2. Hector is de nummer 9 in de ranglijst met 13 punten uit 10 wedstrijden en is Twenthe nu voorbij. Volgende week wacht op het eigen Doesgoor de wedstrijd tegen FC Eibergen.