GFC klopt koploper en stijgt op de ranglijst

GFC kan met een heerlijk gevoel de winterstop in. Het laatste duel voordat er weer voor het ‘echie’ gespeeld wordt begin februari, werd in Deventer met 1-2 gewonnen van koploper Helios. In de vrieskou was het Olaf Siegers die GFC na een half uur op voorsprong schoot. Drie minuten later deed Helios wat terug en werd het 1-1 door een treffer van Jarmo van het Hof. 1-1 was ook de ruststand. Een goed spelend GFC kwam in de tweede helft na een kwartier op voorsprong door een goal van Thijs Gerritsen. Naar later bleek de beslissende. GFC stijgt door de zege naar de derde plek in de vierde klasse H met nu 22 punten uit 11 wedstrijden. Dat is 7 punten minder dan de nieuwe koploper Blauw Wit ’66. Helios is nu 2e met 27 uit 11.