Knappe zege Hector op Eibergen

Hector heeft vanmiddag het thuisduel tegen FC Eibergen met 4-3 gewonnen. Een knappe zege van de ploeg van trainer Jordy Drenth dat uit de laatste vier duels voor de winterstop tien punten behaalde. Tegen Eibergen werd het na vijf minuten 0-1 door een goal van Mick Beusenberg. Vier minuten voor rust werd gelijk. Na een mooie aanval kon Tim Bannink binnen schieten: 1-1. Vlak voor rust werd hector in het zadel geholpen door een blunder van de doelman van FC Eibergen. Jordy Leeftink kon binnen koppen waardoor Hector met een 2-1 voorsprong kon gaan rusten…

Niet ver na rust werd het 3-1. Een schitterende pass van Raul Jimenez werd binnen geschoten door Wesley Zwoferink. Tien minuten kreeg FC Eibergen een terechte strafschop na hands in het 16 meter-gebied van Hector. Jacco Roerdink faalde niet en zorgde voor de aansluitingstreffer: 3-2. Vijf minuten daarna frommelde Raul Jimenez de bal in het doel van Eibergen na een vrije trap van Wesley Zwoferink. Diep in blessuretijd werd het nog 4-3 maar de zege kwam voor Hector niet meer in gevaar.

De groen witten gaan de winterstop in met een 7e plek in de vierde klasse B met 16 punten uit 11 wedstrijden. Op zondag 5 februari staat de volgende competitiewedstrijd op het programma. Dan zal in het nieuwe jubileumtenue (100 jaar Hector) thuis worden gespeeld tegen Rood Zwart.