Gouddelver Leloux wint opnieuw

Hans Leloux heeft weer toegeslagen. Er staat geen maat meer op de prestatiedrang van de duiven van de man uit de Gondalaan. Ook de vlucht vanaf Nanteuil Lehaudouin werd weer een driedubbele zege voor de grootmeester. Het waren Henk en Herbert Kuipers die nog enigszins in het spoor konden blijven met de plaatsen vier en vijf. Ook Robin Scherphof deed prima mee op plaats zes en de grote verrassing was Jan Scholte in ’ t Hof die op deze vlucht plaats acht veroverde en vele concurrenten verbijsterd achterliet. Plaats negen was weer voor Hans Leloux en Henk en Herbert Kuipers tekenen voor plaats tien. De vlucht vanaf de Franse plaats naar Goor bedroeg zo’n 435 kilometer en de straffe Noord Oostenwind zorgde voor een zware koers.

hansleloux

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest in de jaren ’5021 november 2008 Schoolfeest in de jaren ’50 Deze karakterestieke foto kregen we van Gerrit de Lange. De prent is genomen tijdens een School en Volksfeest aan het begin van de jaren '50. Op de foto onder andere Jan te Zijthof, Kees […]
  • Repair Cafe weer geopend8 september 2020 Repair Cafe weer geopend Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande […]
  • Koninginnedag29 april 2011 Koninginnedag In het weekend dat gekleurd zal worden door Oranje zijn er geen theatervoorstellingen in de Reggehof. Wel is er genoeg te beleven in Goor met als absolute hoogtepunt de jaarlijkse […]
  • Mogelijk tbs voor Gorenaar16 november 2012 Mogelijk tbs voor Gorenaar De Goorse man die in januari zijn echtgenote in een woning in Hengelo met een mes zou hebben doodgestoken, krijgt mogelijk tbs. Dat is de conclusie van de officier van justitie. De […]
  • Linie Toet en Willie Bouwmeester 65 jaar bij Onze Stem16 april 2016 Linie Toet en Willie Bouwmeester 65 jaar bij Onze Stem Lini Toet-Woolderink en Willy Bouwmeester-Steunenberg zijn tijdens de jaarvergadering van de Zang en Oratoriumvereniging Onze Stem gehuldigd voor 65 jaar lidmaatschap. Ze kwamen beiden in […]