Ook Wienerstube gaat weer biljarten

Goor is weer een biljartvereniging rijker. Ook bij cafe Wienerstube, waar in het verleden grote prestaties werden geleverd op het groene laken, wordt komend seizoen gespeeld in het district oost. De bedoeling is om met twee teams (libre en driebanden) te starten. De vereniging zoekt nog enkele leden, hebt u interesse meldt u dan aan: 06-83533099 of bv.wienerstube@nullgmail.com

Gerelateerde berichten

  • Verwaarloosde hond aangetroffen27 november 2013 Verwaarloosde hond aangetroffen Melanie Averdijk heeft een verwaarloosde Shitztu-hond aangetroffen bij autobedrijf Haafkes. Ze heeft de hond overgedragen aan de dierenambulance. Volgens de medewerkers was de hond […]
  • Dronken bromfietser aangereden op Rondweg15 augustus 2011 Dronken bromfietser aangereden op Rondweg Een 51-jarige bromfietser uit Hengelo is gistermorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Rondweg. De man kwam rond 11.40 uur vanuit de Haaksbergerweg en wilde de Rondweg oprijden. […]
  • Beeld voor zilveren ‘Kleine Haafkes’27 juli 2011 Beeld voor zilveren ‘Kleine Haafkes’ Er is bij de kantoren van Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes een beeld onthuld ter ere van het 25-jarig bestaan van het bedrijf. Tijdens de jaarlijkse bouwvakborrel is door de zestig […]
  • tralies14 juni 2013 Gratis voorstellingen 750 jaar Goor Stad Goor bestaat 750 jaar en dat moet gevierd worden. De Reggehof draagt graag haar steentje bij en opent haar deuren voor een vijftal festiviteiten. Op dinsdag 18 en 25 juni wordt De […]
  • Overtuigende zege Olympia13 maart 2017 Overtuigende zege Olympia De tafeltennissers van Olympia hebben een klinkende zege geboekt in de tweede klasse H. In eigen huis werd Thibauts uit Enschede met 9-1 verslagen. Door de eclatante zege heeft Olympia nu […]