Marco Botterblom nieuwe trainer SV Hector

Marco Botterblom wordt de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 51-jarige oefenmeester komt oorspronkelijk uit het Gelderse Gendt en woont nu 10 jaar in Goor. Als actief voetballer speelde hij in het topamateurvoetbal bij De Bataven en RKHVV. Een kruisbandblessure dwong hem te stoppen. Botterblom, die Jordy Drenth opvolgt, is op dit moment trainer van de vierdeklasser Meddo en had daarvoor twee jaar Zenderen Vooruit onder zijn hoede. Van 2011 tot en medio 2013 was hij drie seizoenen actief bij Keijenburgse Boys…

“Ik was aangenaam verrast toen ik uitgenodigd werd voor een gesprek door het bestuur van Hector. Dat uiteindelijk de keuze op mij is gevallen maakt mij bijzonder trots.” aldus Botterblom. “Voor mij een prachtige kans om in mijn woonplaats als trainer aan de slag te kunnen. En wat ik om mij heen hoor is Hector een warme vereniging met veel trouwe supporters. Ik heb de afgelopen jaren regelmatig oefen- en beker wedstrijden gespeeld tegen Hector vanuit mijn goede contacten met Jordy Drenth en dat is altijd goed bevallen. Ik kijk ernaar uit om het goede werk van Jordy en de rest van de staf verder op te pakken en de jonge talentvolle selectie verder te helpen met ontwikkelen.” Botterblom heeft voor één seizoen getekend bij de volksclub die in het komend jaar ook het 100-jarig bestaan viert.