Proficiat

Gefeliciteerd en mooie dag gewenst. Han en Annette ten Kate

Gerelateerde berichten

  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Darttoernooi bij sv Hector10 februari 2015 Darttoernooi bij sv Hector De Goorse dartliefhebbers kunnen dit weekend hun kunsten weer etaleren bij Hector. Op vrijdag komen vanaf 20.00 uur de singles in actie op sportpark ‘t Doesgoor. De hoofdprijs bedraagt […]
  • Vrachtwagenchauffeur bekeurd om rijgedrag5 oktober 2013 Vrachtwagenchauffeur bekeurd om rijgedrag Een 39-jarige Goorse vrachtwachtenchauffeur heeft afgelopen dinsdag een bekeuring gekregen wegens gevaarlijk rijgedrag. De Gorenaar haalde op de Grotestraat in Nijverdal een andere […]
  • Sleutel met sleutelhanger gevonden16 juli 2019 Sleutel met sleutelhanger gevonden In het Goorse is een sleutel met sleutelhanger gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-40296376.
  • Sporten en het Dorpsfeest over de bult24 augustus 2018 Sporten en het Dorpsfeest over de bult Het is nog vakantie en dus is de agenda niet bomvol in Goor. Zo zijn er diverse sportactiviteiten bij de Goorse voetbalclubs en AV Goor. Bij de atletiekvereniging is er vandaag […]