Hond Karel na vijf dagen terug met behulp van medium Anita

Trui Grooten Heinhuis is dolgelukkig. Haar hond Karel is toch nog terecht. Ze was het beestje maar liefst vijf dagen kwijt nadat Karel op de vlucht sloeg voor vuurwerk in Het Weldam. Een grote zoektocht met velen leverde aanvankelijk niets op. Ook werd het vermissingsbericht massaal gedeeld op social media. Vandaag riep de eigenaresse de hulp in van het Enschedese medium Anita en zij had het idee dat Karel ergens rond een vijver liep. Ook kwamen er telefoontjes dat de hond vrijdagavond rond 20:00 uur Kasteel Het Nijenhuis de bosjes uit schoot… (foto: Facebook Trui Grooten-Heinhuis)

Daarop is Trui met haar echtgenoot gaan kijken en daar zagen ze dat de hond uit de bosjes kwam en even later kwispelend aan kwam lopen en ongedeerd de auto in sprong. “Het mooiste kerstcadeau ooit. Nogmaals, we zijn iedereen ontzettend dankbaar, dank jullie wel allemaal” aldus Heinhuis op haar Facebookpagina.