Man die Gorenaar overviel nu bestuurslid politieke partij

De man die op 7 januari van dit jaar een Gorenaar overviel in zijn woning in de Waterstraat is nu bestuurslid van de politieke partij Jong Vld in het Belgische Oudenaarde, zo staat te lezen in onder meer De Telegraaf en het Belgische GVA. De Belgische Rus Magomed C. wordt in Nederland gezocht voor een gewapende overval en is er ook voor veroordeeld. De Gorenaar werd overvallen door bandieten die zich uitgaven voor pakjesbezorgers…

De man wist de daders naar buiten te werken en belde de politie. Die konden de daders, Magomed C. en drie andere Russen, snel oppakken bij Markelo. Magomed C., kreeg vijf maanden celstraf voor bedreiging en wapenbezit maar bleek onvindbaar. Het slachtoffer uit Goor googelde de namen van zijn overvallers en zag tot zijn grote verbazing Magomed C. tussen leden van Jong Vld staan. Inmiddels is hij uit de partij gezet na de publicaties. Als hij zich meldt in Nederland moet hij de cel in.