Poes Britje vermist omgeving Putterstraat

Poes Britje is al een paar dagen vermist. Ze is een lief klein Brits korthaartje. Voor dochtertje Djoella, die haar erg mist, is ze erg aanhalig. Voor vreemden is ze nogal schuw. Heeft u Britje gezien of weet u waar ze verblijft, neemt u dan contact op met haar baasje op telefoonnummer 0615519771.

poesbritje

Gerelateerde berichten

  • 17 november 2018 Poes huist op vreemde grond Kerspel Goor In een schuur in Kerspel Goor huist sinds enige tijd een Poes. Hij laat zich niet pakken maar is ook niet echt schuw. Bang voor de daar ook aanwezige katten, honden en kippen is hij […]
  • jb poesmica27 juli 2013 Poes Mica vermist in de Schoolstraat In de categorie verdwenen huisdieren vandaag een oproep voor de vermiste poes Mica. Heeft u een poes gezien die voldoet aan de onderstaande beschijving dan graag contact opnemen met Leo of […]
  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor verdere informatie contact op met […]
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • jb_poes_dickie bekka21 december 2012 Poes Dickie vermist op De Whee Sinds donderdagochtend is poes Dickie vermist. Hij is een half jaar oud en heeft een grijs met witte vacht. Dickie is het laatst gezien in de buurt van de Wielewaalstraat / Da […]