Wandel4daagse zonnig van start

Ruim 800 wandelaars zijn vanavond van start gegaan tijdens de wandel4daagse van Goor. In tegenstelling tot het herfstachtige weer van gisteren konden de wandelaars genieten van prachtig zonnig wandelweer. De deelnemers vertrokken vanaf de Constantijnschool richting de Hengevelderbrug. Daarnaast werden de wandelaars door het Weldam gevoerd. Morgen wordt er gestart vanaf de Wiekslag. Inschrijving voor een dag is ook mogelijk.

100528_Wandel4daagse2

Gerelateerde berichten

  • 11 maart 2013 Dirigente Van der Bie terug bij TAVENU Ellie van der Bie is teruggekeerd als dirigente van de gemengde zangvereniging TAVENU. Zij zal zeker tot het 100-jarig jubileum in 2017 verbonden blijven aan de Goorse zangvereniging. Van […]
  • Kinderen onder de indruk van ‘stuntelige’ maar magische Jovel27 juni 2019 Kinderen onder de indruk van ‘stuntelige’ maar magische Jovel Schoolfeest 2019 is aan. Vanochtend om 09:00 uur startte het feest met de eerste van twee kindervoorstellingen in de Tente. De opening was voor circus Caroly met enkele acts en een […]
  • Apollo viert de lente met Springpop17 mei 2010 Apollo viert de lente met Springpop Apollo viert de lente en vraagt iedereen om dit mee te vieren. Op zaterdag 5 juni houdt de Goorse muziekvereniging een luchtig concert samen met de Travelin' Band en andere bekende en […]
  • Sleutels achtergebleven bij Sim Design7 november 2012 Sleutels achtergebleven bij Sim Design Bij Sim Design is enige tijd geleden een sleutelbos blijven liggen. De eigenaar kan zich melden in de winkel.
  • Goorse amazones goed op dreef op de Barlo26 oktober 2009 Goorse amazones goed op dreef op de Barlo De Goorse amazone Marijke Tijink, gezadeld op Nico, heeft op manege De Barlo de SWG-wedstrijd op haar naam geschreven. Plaatsgenoot Kelly Spapé wist het zilver op te eisen in Markelo. […]