Erik en Carola geven elkaar het ja-woord

Erik en Carola Kobes gaan het Schoolfeest dit jaar als man en vrouw tegemoet. Het Goorse duo stapte vandaag in het huwelijksbootje. Pa, ma, Rob en Sanne willen Erik en Carola van harte feliciteren met het huwelijk. “Maak er een mooi feest van en veel geluk in jullie toekomst samen”, geven zij het bruidspaar mee als boodschap.

erikcarolakobes

Gerelateerde berichten

  • marsteunisz13 oktober 2012 Informatieavond met Mars Teunisz Op maandagavond 5 november organiseren Countus accountants + adviseurs, Bracht en de Vries Notarissen én Univé Oost een gezamenlijke informatieavond in De Reggehof. Zij presenteren een […]
  • Strijdend GFC pakt punt bij Barbaros2 oktober 2016 Strijdend GFC pakt punt bij Barbaros GFC heeft vanmiddag een punt over gehouden aan het duel tegen koploper Barbaros. Op sportpark Veldwijk in Hengelo werd het uiteindelijk 2-2. Bij rust was het 1-2 in het voordeel van de […]
  • Jan en Marietje 50 jaar getrouwd9 december 2010 Jan en Marietje 50 jaar getrouwd Jan en Marietje Leferink mogen zich al 50 jaar man en vrouw noemen. Een prestatie was kinderen en kleinkinderen ontzettend trots op zijn. Na 50 jaar zijn ze nog steeds even gek op elkaar […]
  • Waerdenborch op vakantie na Run Swim Run16 juli 2017 Waerdenborch op vakantie na Run Swim Run De leerlingen van De Waerdenborch hebben het schooljaar afgesloten met een sportieve activiteit: Run-Swim-Run. Burgemeester Ellen Nauta gaf deze week in het zwembad in Markelo het […]
  • 11 mei 2012 Ten Zende geëerd tijdens seniorentocht Een speciaal eerbetoon gisteren aan Wim ten Zende ter afsluiting van de Seniorentocht van het Goorse School- en Volksfeest. Het vorig jaar overleden markante commissielid was jarenlang de […]