Erik en Carola geven elkaar het ja-woord

Erik en Carola Kobes gaan het Schoolfeest dit jaar als man en vrouw tegemoet. Het Goorse duo stapte vandaag in het huwelijksbootje. Pa, ma, Rob en Sanne willen Erik en Carola van harte feliciteren met het huwelijk. “Maak er een mooi feest van en veel geluk in jullie toekomst samen”, geven zij het bruidspaar mee als boodschap.

erikcarolakobes

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Piet en Leni Schalk 60 jaar getrouwd7 april 2020 Piet en Leni Schalk 60 jaar getrouwd Het moet vanwege de Corona-crisis ingetogen en op afstand maar de vriwegde is er niet minder om aan de Posthuisstraat in Goor. Daar vieren Piet en Leni Schalk een diamanten […]
  • Youri de Vries mag de weg op16 mei 2012 Youri de Vries mag de weg op Youri de Vries is vandaag op zeventienjarige leeftijd geslaagd voor zijn rij-examen. Your heeft de speciale rijopleiding genoten waardoor hij onder begeleiding tot zijn achttiende […]
  • Erik Eggink ziet Abraham11 november 2011 Erik Eggink ziet Abraham Erik Eggink is dinsdag 50 jaar geworden en viert dat vanavond met een feestje bij Dieka. Samen met zijn vrouw, die in oktober Sarah zag, wordt de 100-jarige mijlpaal gevierd. Namens […]
  • Marle Dimmendaal is geboren3 oktober 2011 Marle Dimmendaal is geboren Op donderdag 29 september 2011 heeft de ooievaar een bezoek gebracht in het ziekenhuis bij de familie Dimmendaal en heeft daar een mooi zusje voor Jolein achtergelaten. Pa en ma, […]