Expert, Comafin, De Leeuw, Annabel en Baktotaal genomineerd voor titel ‘Ondernemer van het jaar’

Vanavond zijn de vijf genomineerden bekend gemaakt voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’ van 2022. Dat gebeurde tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Goor Collectief in zaal De Bebsel. Voor uiteenlopende zakelijke prestaties zijn dit keer Expert Reiners, Bloem & Lifestyle Annabel, Baktotaal, de Comafin Group én bouwbedrijf Menno de Leeuw genomineerd. Hieruit moet de opvolger komen van Eco Green Twente dat de prijs vorig jaar in de wacht sleepte (foto)…

De vijf bedrijven die nu zijn genomineerd ’timmerden’ op positieve wijze aan de weg door uitbreiding, verhuizing en verbouwingen (Expert, Annabel en De Leeuw), groei en nieuwbouw (Baktotaal) én het behalen van een internationale marketingprijs (Comafin). De leden van Goor Collectief gaan tijdens het aspergediner later dit jaar stemmen en bepalen wie de Ondernemer van het jaar wordt. Er is een aparte publieksprijs, Daarvoor kan onder meer via deze site worden gestemd middels de poll rechts onderaan op de site.