Heeckerenschool komt met afscheidslied

Een aantal muzikanten, leerkrachten en leerlingen van de Heeckerenschool hebben een speciaal lied opgenomen voor het naderende afscheid van het schoolgebouw aan de Kloosterlaan. Ze treden in de voetsporen van Pink Floyd door het nummer Another Brick in the Wall in een nieuw jasje te steken. De Heeckerenschool gaat verloren, maar blijkt ijzersterk terug te komen. Het nummer verschijnt samen met oud fotomateriaal op een speciale cd. De cd komt in een beperkte oplage uit op 14 juli, wanneer het afscheidsfeest van de Heeckerenschool plaatsvindt. Oud-leerlingen en leerkrachten kunnen zich via de site nog opgeven voor de reünie.

pinkfloyd1

Gerelateerde berichten

  • ZGT wil weg uit Goor12 januari 2018 ZGT wil weg uit Goor De Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) is van plan om te vertrekken uit Goor. Dat schrijft de regionale krant TC/Tubantia. Het ZGT wil de buitenpoliklinieken die het in Goor én Nijverdal heeft, […]
  • Expositie Apollo en Seniorencafé…16 augustus 2019 Expositie Apollo en Seniorencafé… Het is, vanwege de vakantietijd, nog immer rustig op de evenementenkalender. Zo zijn er nog vele Gorenaren op vakantie en zijn er ook de nodige muziekliefhebbers die dit weekeinde […]
  • ‘Slotakkoord’ Rob Flink op Goors Montmartre1 september 2021 ‘Slotakkoord’ Rob Flink op Goors Montmartre Er is komende zondag speciale aandacht voor het kunstwerk 'Slotakkoord' van Rob Flink (foto) tijdens Goors Montmartre in de tuinen van het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg. De […]
  • Dagprijs voor Joop Weustink in Tourpoule16 juli 2010 Dagprijs voor Joop Weustink in Tourpoule Een klim van zo'n vijf kilometer heeft Frans Overbeek de kop gekost in de Goorse Tourpoule. Na de zege van Rodriques duikelde de vakantievierende timmerman naar de vierde plek in het […]
  • Weinig verschuivingen na verkiezingen, GroenLinks nieuw in de raad22 maart 2018 Weinig verschuivingen na verkiezingen, GroenLinks nieuw in de raad Weinig grote aardverschuivingen in de zetelverdeling na de gemeenteraadsverkiezingen. Het CDA blijft de grootste partij met 9 zetels. De VVD en de PvdA blijven op vier zetels staan. […]