Edwin en Angelique nu ook getrouwd

Het lijkt wel of het aanstaande Goorse School- en Volksfeest alle vlinders op hol brengt. Vandaag zijn Edwin Koers en Angelique van Wanrooij in het huwelijk getreden. Na de inzegening werd het echtpaar bedolven onder kaarten, bloemen en kado’s . Hierbij willen de familie, vrienden en kennissen het kersverse stel nogmaals van harte feliciteren en samen vele gelukkige jaren toewensen.

edwin_angeliquegetrouwd

Gerelateerde berichten

  • Groothengel: “GL snapt het niet”30 september 2019 Groothengel: “GL snapt het niet” Hij is immer kritisch en een trouw volger van de gemeente-politiek. Carel Groothengel is weer eens in de pen geklommen om de mensen in 't Twentse Haagje van zijn visie te […]
  • Sleutel gevonden op De Braak6 juli 2018 Sleutel gevonden op De Braak Langs het spoor op De Braak is een sleutel gevonden. Het gaat waarschijnlijk om een huissleutel. Voor informatie kan contact op worden genomen met 06-53771406.
  • Rosenmontag terug in Goor3 februari 2011 Rosenmontag terug in Goor Met de viering van Rosenmontog bij De Ster is het carnaval anno 2011 officieel terug in Goor. Het is alweer zo'n twintig jaar geleden dat de Carnavalstraditie uit het Goorse verdween. Waar […]
  • Schoorsteenbrand aan de Breukersweg2 december 2012 Schoorsteenbrand aan de Breukersweg De bewoonster van een woning aan de Breukersweg werd aan het begin van de avond opgeschrikt door een joelende kachel. Al snel werd duidelijk dat het om een schoorsteenbrand ging. De […]
  • Kinder-bootcamp op ’t Doesgoor25 mei 2020 Kinder-bootcamp op ’t Doesgoor Komende woensdag 27 mei organiseert het sportteam van Wijkvoorziening ‘t Doesgoor een kinder-bootcamp. Er worden verschillende uitdagende sportoefeningen gegeven voor kinderen die in deze […]