Valkparkiet gevonden in Leeuwerikstraat

Vandaag is bij Larissa aan de Leeuwerikstraat in Goor een sterk vermagerde bont opaline valkparkiet komen aanvliegen. Het parkietje lijkt uitgeput, mogelijk wordt hij al enkele dagen of weken vermist. De eigenaar kan contact met Larissa opnemen via 06-13311528.

parkiet

Gerelateerde berichten

  • Update: Kater Duko vermist5 september 2011 Update: Kater Duko vermist Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de […]
  • Pleeggezinnen voor poezen gezocht16 juli 2011 Pleeggezinnen voor poezen gezocht Het dierenopvangcentrum De Oelerbrug in Hengelo stroomt helaas weer vol met kittens, soms met moederpoes, vaak ook zonder. Ook vanuit de Hof van Twente heeft de dierenambulance al de […]
  • Poes Britje vermist omgeving Putterstraat4 juni 2012 Poes Britje vermist omgeving Putterstraat Poes Britje is al een paar dagen vermist. Ze is een lief klein Brits korthaartje. Voor dochtertje Djoella, die haar erg mist, is ze erg aanhalig. Voor vreemden is ze nogal schuw. Heeft u […]
  • Dwergkonijn gevonden industrieterrein27 april 2013 Dwergkonijn gevonden industrieterrein Afgelopen week is een dwergkonijn gevonden op het industrieterrein in Goor. Het mannetje heeft een ernstige oogontsteking en heeft medische zorg nodig. De eigenaar kan voor verdere […]
  • jb_poes_dickie bekka21 december 2012 Poes Dickie vermist op De Whee Sinds donderdagochtend is poes Dickie vermist. Hij is een half jaar oud en heeft een grijs met witte vacht. Dickie is het laatst gezien in de buurt van de Wielewaalstraat / Da […]