Historische dag bij SV Hector

SV Hector organiseert komende zondagmiddag 29 januari, een historische dag in het kader van het 100 jarig bestaan van de Goorse voetbalclub. Tijdens die middag zijn er veel foto’s te zien die de roemrijke geschiedenis van de groen-witten in beeld brengen. Daarnaast wordt er een aantal films vertoond, zowel in zwart-wit als in kleur. Onder meer van wedstrijden op de Ha, waar het voor Hector ooit begon en aan de Scherpenzeelseweg. Daaronder welpenfinales uit de jaren 70 en de gloriejaren onder leiding van Ate Relker (foto). De inloop is vanaf 14:00 uur. Wie nog oude Hectorspullen thuis heeft wordt gevraagd om die tentoon te stellen op deze dag. Wie wat heeft kan bellen met Dick van der Hout via telefoonnumer 06- 3066 9515 of per mail via dick.vanderhout@nullsvhector.nl.