Medaille gevonden in Waterhoenstraat

In de Waterhoenstraat in Goor is een medaille gevonden van de afgelopen week gehouden wandelvierdaagse. Mist u deze medaille, mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl om in contact met de vinder te komen.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden Wheeweg30 oktober 2014 Sleutelbos gevonden Wheeweg Op de Wheeweg, ter hoogte van het sportveld van vv Twenthe, is een sleutelbos gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met de redactie via de mail naar liefenleed@nullgoorsnieuws.nl. Mocht […]
  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Vogel gevonden op Kevelhammerhoek21 april 2011 Vogel gevonden op Kevelhammerhoek Nick Kleijsen heeft vorige week een tamme parkiet gevonden. Het beestje is bij hem aan komen vliegen. Wellicht dat iemand de vogel mist. De eigenaar kan contact opnemen met Nick door te […]
  • Update: Konijn gevonden in achtertuin22 juni 2011 Update: Konijn gevonden in achtertuin Kirsten Bruins heeft vanmiddag een konijn gevonden in haar achtertuin op 't Gijmink. Het gaat om een rasloos zandkleurig konijn van ongeveer twee jaar oud met een hangoortje en een […]
  • “Waar is mijn baasje?”17 oktober 2011 “Waar is mijn baasje?” Aan de Wheedijk is afgelopen week een zwart-witte poes aan komen lopen. Het beestje is in goede gezondheid maar mist zijn/haar baasje wel. Wie is er een poes kwijt? De eigenaar kan contact […]