Medaille gevonden in Waterhoenstraat

In de Waterhoenstraat in Goor is een medaille gevonden van de afgelopen week gehouden wandelvierdaagse. Mist u deze medaille, mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl om in contact met de vinder te komen.

Gerelateerde berichten

  • Tiende ZondagMiddagCafé op de rol10 oktober 2017 Tiende ZondagMiddagCafé op de rol De tiende uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]
  • Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit5 maart 2017 Hector stijgt na zege op Hoeve Vooruit Hector heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B door in Sint isidorishoeve met 1-2 te winnen bij Hoeve Vooruit. Over het algeheel een verdiende zege al waren er in de […]
  • Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo12 september 2018 Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo Dit jaar bestaat Kinderboerderij 'Het Kukelnest' tien jaar. Ter ere daarvan houden de Activiteitenkukels maandelijkse activiteiten om dit te vieren. Zo ook zondag, vanaf 14.00 uur. Dan […]
  • Twenthe pakt punt in Laren9 oktober 2016 Twenthe pakt punt in Laren Twenthe pakte zondagmiddag een punt in de uitwedstrijd tegen één van de topploegen in de derde klasse B. In Laren werd het uiteindelijk 2-2 in de wedstrijd tegen Witkampers. De Goorse […]
  • Vincent van Gogh-bus Oad wellicht mooiste van Europa25 juli 2015 Vincent van Gogh-bus Oad wellicht mooiste van Europa De Vincent van Gogh-bus van Oad is genomineerd voor de titel van mooiste en meest fotogenieke bus van heel Europa. Het pronkstuk uit de vloot van het Goorse bedrijf werd deze week […]