Berner Sennen gevonden op Julianaplein

Vanochtend is op het Julianaplein in Goor een loslopende Berner Sennen gevonden. Hij liep daar alleen rond en is naar De Breborgh in Bentelo gebracht.

Gerelateerde berichten

  • ECHT en Raedthuys willen alsnog windmolen op Zenkeldamshoek22 november 2016 ECHT en Raedthuys willen alsnog windmolen op Zenkeldamshoek Energiecoöperatie Hof van Twente (ECHT) en Raedthuys Pure Energie hebben officiëel bezwaar gemaakt tegen het ontwerpbesluit van de gemeente Hof van Twente om niet mee te werken aan de […]
  • Vanaf volgend jaar geen paardenhandel meer tijdens de Paardenmarkt20 november 2019 Vanaf volgend jaar geen paardenhandel meer tijdens de Paardenmarkt De komende editie van de Goorse Paardenmarkt is de laatste editie waarbij nog levende dieren verhandeld zullen worden. Er komt in 2020 een 'Paardenmarkt' nieuwe stijl waarbij de paarden […]
  • Hobbybrander veroorzaakt gaslucht5 augustus 2012 Hobbybrander veroorzaakt gaslucht De Goorse brandweer rukte vanmiddag even voor 13.00 uur uit voor een gaslucht aan de Acaciastraat. De bewoners roken een gaslucht maar konden niet achterhalen waar het vandaan kwam. Een […]
  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]
  • Hoeveel ringen heeft Ronnie om zijn vingers?26 september 2011 Hoeveel ringen heeft Ronnie om zijn vingers? Niemand minder dan Ronnie Ruysdael staat vandaag centraal in de tweede prijsvraag over Het Sterrenweekend. De volkszanger, die zelf ook zal optreden in Goor, geeft met de organisatie […]