Berner Sennen gevonden op Julianaplein

Vanochtend is op het Julianaplein in Goor een loslopende Berner Sennen gevonden. Hij liep daar alleen rond en is naar De Breborgh in Bentelo gebracht.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Fikse schade na aanrijding op Weversplein13 juni 2020 Fikse schade na aanrijding op Weversplein Angelique Claassen wachtte een onaangename verrassing toen ze haar woning op 't Jannink uit ging en bij haar auto op het Weversplein kwam. Deze is fiks beschadigd, waarschijnlijk door een […]
  • Dankwoord van kok Herfstzon24 april 2020 Dankwoord van kok Herfstzon Er werd van alles gebracht tijdens de eerste weken van deze Corona-crisis en daarnaast waren er allerlei optredens van artiesten voor de bewoners van Herfstzon die nog steeds allemaal […]
  • Manna en Gerrit Wissink 60 jaar getrouwd5 april 2019 Manna en Gerrit Wissink 60 jaar getrouwd Gisteren was het 60 jaar geleden dat Manna & Gerrit Wissink elkaar het ja-woord gaven. Met recht ‘diamanten’ jaren waarin de liefde en zorgzaamheid voor elkaar tot op de dag van […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]