Berner Sennen gevonden op Julianaplein

Vanochtend is op het Julianaplein in Goor een loslopende Berner Sennen gevonden. Hij liep daar alleen rond en is naar De Breborgh in Bentelo gebracht.

Gerelateerde berichten

  • Dijkstra wint Goorse Tourpoule23 juli 2017 Dijkstra wint Goorse Tourpoule Haaije Dijkstra is de winnaar van de Goorse Tourpoule 2017 geworden. De geletruidrager had de eerste plek de laatste dagen al in handen en gaf die niet meer weg in de slotetappe. De tweede […]
  • Scooterrijder aangehouden in Hengelo27 juni 2011 Scooterrijder aangehouden in Hengelo Een 20-jarige scooterrijder uit Goor is zondag in Hengelo aangehouden voor zeer gevaarlijk rijgedrag. Rond 18.30 uur zagen agenten hem rijden op de Deldensestraat. Achterop zat een […]
  • Stadsraad: Meer Goor in de raad!11 september 2017 Stadsraad: Meer Goor in de raad! Goor moet na de komende gemeenteraadsverkiezingen beter zijn vertegenwoordigd in de raad van de gemeente Hof van Twente. Dat stelt de Stadsraad. Zij heeft een beroep gedaan op de politieke […]
  • Jarige Wolter Wiegerinck exposeert in Historisch Museum27 april 2016 Jarige Wolter Wiegerinck exposeert in Historisch Museum Goorse kunstenaar en waar Rellie-icoon Wolter Wiegerinck viert in mei zijn 80e verjaardag. En daarom wordt in samenwerking met het Goors Historisch Museum een jubileumexpositie ingericht, […]
  • Voldoende aanbod, centrum alleen compacter1 november 2011 Voldoende aanbod, centrum alleen compacter Het winkelaanbod in Goor is groot en gevarieerd. Dat is de uitkomst van de eerste analyse van het onderzoeksbureau DTNP, die een masterplan voor het Goorse centrum ontwikkelt. Verder komt […]