Feest voor Emiel en Sabine Freriksen

Feest en in huize Freriksen. Zowel Emiel als Sabine bereiken de grens van 40 jaar. Om deze mijlpaal te onderstrepen hebben de vrienden het huis versierd. De prullaria werd al opgehangen voor de wedstrijd van het Nederlands elftal, dat gisteren overigens zeer verrassend verloor van Denemarken. Toch was het na die deceptie feest bij de familie Freriksen, die veel vrienden en familie over de vloer kregen.

emiel en sabine

Gerelateerde berichten

  • Koperen huwelijk voor Emiel en Sabine 29 oktober 2010 Koperen huwelijk voor Emiel en Sabine Emiel Freriksen viert vandaag feest met zijn vrouw Sabine. Het paar is vandaag precies 12,5 jaar getrouwd. De voetballer van vv Twenthe viert deze mijlpaal met zijn vrienden en buren. Het […]
  • Sabine Keuper ziet halve Sarah5 februari 2013 Sabine Keuper ziet halve Sarah Sabine Keuper viert vandaag haar 25e verjaardag. De in Goor geboren schooljuf, die vorige maand naar Markelo verhuisde, trof bij haar ouderlijke woning aan de Oude Postweg de nodige […]
  • Sabine Escher al 12,5 jaar lachend ‘in action’18 juli 2017 Sabine Escher al 12,5 jaar lachend ‘in action’ Dagelijks het lachende gezicht bij de Goorse vestiging van de Action. Sabine Escher-Freriksen is deze week alweer 12,5 jaar in dienst bij de Action en dat lieten de collega`s niet […]
  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]