Feest voor Emiel en Sabine Freriksen

Feest en in huize Freriksen. Zowel Emiel als Sabine bereiken de grens van 40 jaar. Om deze mijlpaal te onderstrepen hebben de vrienden het huis versierd. De prullaria werd al opgehangen voor de wedstrijd van het Nederlands elftal, dat gisteren overigens zeer verrassend verloor van Denemarken. Toch was het na die deceptie feest bij de familie Freriksen, die veel vrienden en familie over de vloer kregen.

emiel en sabine

Gerelateerde berichten

  • Goorse Ellen derde bij Popster18 april 2015 Goorse Ellen derde bij Popster Ellen Kremers is vanavond derde geworden in de finale van het SBS6-programma Popster. De Goorse zangeres en musicalactrice maakte met vijf collegae van de musical Sister Act indruk met […]
  • Goorse woonwagenkwestie in Hart van Nederland21 januari 2021 Goorse woonwagenkwestie in Hart van Nederland De strijd van Martha Wolters en haar gezin voor een woonwagenplek in Goor komt vanavond aan de orde in het programma Hart van Nederland op SBS6. Een cameraploeg van de commerciele zender […]
  • De witte panden zijn verdwenen…11 januari 2018 De witte panden zijn verdwenen… Na vandaag is er dan echt niets meer over van de witte panden in de Hengevelderstraat tegenover de Petrus en Pauluskerk. De slopershamer heeft zijn werk gedaan en daarmee is weer een […]
  • Weer vakantiecondooms voor de jeugd16 juli 2012 Weer vakantiecondooms voor de jeugd Scala Jongerenwerk gaat ook dit jaar weer gratis condooms verstrekken aan jongeren uit Goor en omgeving in deze vakantieperiode. Vorig jaar ontstond landelijk commotie toen bekend werd dat […]
  • Fietsendief op heterdaad betrapt10 januari 2017 Fietsendief op heterdaad betrapt Een man die gisteren een fiets probeerde te stelen vanuit de fietsenstalling van het station in Goor is gisteren door de politie op heterdaad betrapt. Hij is ingerekend en bleek ook […]