Oald Goor: Toen Hector nog Goorsche Boys heette…

Bij SV Hector is vandaag vanaf 14:00 uur een historische dag met films, foto’s en attributen uit het roemrijke verleden van de 100-jarige Goorse volksclub. Die historie begon ooit op De Ha, net buiten Goor, onder de naam Goorsche Boys. De redactie van Oald Goor vond in de beeldbank van de stichting Historisch Goor een fraaie prent van het eerste elftal in het seizoen 1924/1925 in de tenues waarin alle elftallen van de groen witten ook in dit kalenderjaar zullen spelen. De historische dag is vandaag voor eenieder gratis te bezoeken in de kantine op ’t Doesgoor.

Staand vlnr; W. Gossink; J. Jolink; M. Rietveld; J. Baltes; W. Boswinkel; G.H. Modders; zittend; J. Wissink; B. Oosterveld; H. Dikkers; liggend; G.A. Heetbrink; W. Baltes; J.W. Velderman
Het jubileumtenue zoals het op 1 januari van dit jaar werd gepresenteerd