Dwergpagegaai vermist in Kloosterlaan

Danieke is haar gekortwiekte dwergpapegaai kwijtgeraakt. Het erg tamme beestje verblijft normaal aan de Kloosterlaan in Goor, maar heeft kans gezien om van daaruit de omgeving te gaan verkennen. U kunt contact opnemen met Danieke op telefoonnummer 0610365569 om de vogel de gelegenheid te geven weer in haar vertrouwde omgeving te verblijven.

pietje

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • afbeelding 01117 maart 2013 Parkiet verdwenen bij de Wheeme Op De Wheeme is een halsbandparkiet weggevlogen. Het gaat om de groene vogel met rode snavel. Mensen die hem gevonden hebben kunnen contact opnemen met 0547-273859.
  • Vogel gevonden op Kevelhammerhoek21 april 2011 Vogel gevonden op Kevelhammerhoek Nick Kleijsen heeft vorige week een tamme parkiet gevonden. Het beestje is bij hem aan komen vliegen. Wellicht dat iemand de vogel mist. De eigenaar kan contact opnemen met Nick door te […]
  • Fiets gevonden nabij blokhut Scouting3 september 2012 Fiets gevonden nabij blokhut Scouting Zondag is een blauwe Gazelle Impala damesfiets gevonden aan de Stoevelaarsweg. Om de fiets weer in bezit te krijgen kan de eigenaar contact opnemen met de redactie via de mail.
  • Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update)11 juli 2012 Dwergpapegaai gevonden in centrum (Update) Bij het filiaal van Tuunte is vanmiddag rond 16.00 uur een zeer tamme dwergpapegaai aan komen vliegen. Het beestje heeft een grijs-wit kopje en een azuurblauw lijf. De borst is geheel wit […]