Dwergpagegaai vermist in Kloosterlaan

Danieke is haar gekortwiekte dwergpapegaai kwijtgeraakt. Het erg tamme beestje verblijft normaal aan de Kloosterlaan in Goor, maar heeft kans gezien om van daaruit de omgeving te gaan verkennen. U kunt contact opnemen met Danieke op telefoonnummer 0610365569 om de vogel de gelegenheid te geven weer in haar vertrouwde omgeving te verblijven.

pietje

Gerelateerde berichten

  • Wereldkampioen jongleren te gast in Goor15 mei 2015 Wereldkampioen jongleren te gast in Goor De theateragenda wordt dit weekend kleur gegeven door Circus Caroly. In De Mossendam vindt daar vanavond een spetterende showavond plaats met als absolute publiekstrekker Niels Duinker, […]
  • Hockeyheren pakken punt, dames nipt onderuit2 november 2015 Hockeyheren pakken punt, dames nipt onderuit De hockeyheren van GMHC hebben zondag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen HCHN. In Nijverdal speelde de ploeg van trainer Sasun Harutiunian met 3-3 gelijk. Dames 1 verloor nipt […]
  • Twenthe boekt ruime zege op Rood Zwart11 oktober 2020 Twenthe boekt ruime zege op Rood Zwart Twenthe boekte vanmiddag een prima zege op het Deldense Rood Zwart. Op sportpark 't Piepwillem werd het maar liefst 4-0 in de Hofderby die live werd uitgezonden op Hofstreek TV. De Goorse […]
  • Doesgoor weer in het teken van de Bingo26 juni 2016 Doesgoor weer in het teken van de Bingo De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van Hector. De bingo begint om 14.00 […]
  • Putdeksels weggehaald op Hogenkamp10 juli 2011 Putdeksels weggehaald op Hogenkamp Gevaarlijke situaties voor weggebruikers op de Hogenkamp vandaag. Vannacht werden daar vijf putdeksels verwijderd. Een zoektocht bracht de deksels weer terug waarna ze direct weer werden […]