Jas verdwenen bij De Ster in Goor

Afgelopen zaterdag is Dennis zijn jas verdwenen bij De Ster in Goor. Het gaat om een groene zomerjas met grijze voering. In de jaszak zit een sleutelbos met een Grolsch sleutelhanger en een sleuteltasje van de Keverclub Nederland. Ook zit er een doosje Moods sigaren in de jaszak. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas meegenomen, of weet u waar de jas is, neem dan contact op met Dennis via de mail of bel hem op telefoonnummer 0627979647. 

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor 8 oktober 2012 Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor Naast een vermiste jas hebben we vandaag ook een fiets in de categorie vermiste artikelen: “Heeft iemand mijn fiets ergens zien staan in de buurt van 't Gijmink? Het gaat om een Blauwe Old […]
  • Winterjas zoekgeraakt bij De Ster21 januari 2012 Winterjas zoekgeraakt bij De Ster In de categorie 'vermiste artikelen' vandaag de vermiste jas van Sjoerd Koster: "Mijn jas is afgelopen nacht ontvreemd bij Café de ster. Het gaat om een zwarte stoffen winterjas van het […]
  • Jas zoek in De Ster30 januari 2012 Jas zoek in De Ster Rick Bomans is vrijdagavond zijn jas kwijtgeraakt bij De Ster in Goor. Toen hij naar huis wilde gaan, hing zijn jas niet meer aan de kapstok vooraan in de hoek. Het gaat om een zwarte […]
  • Trainingsjasje gevonden5 juli 2018 Trainingsjasje gevonden Er is een zwart trainingsjasje gevonden. De maat van het jasje wordt geschat op mt 146, de jas heeft een capuchon en is van het merk Primark.  Mist u dit jasje, bel dan met 0547-275542.