Jas verdwenen bij De Ster in Goor

Afgelopen zaterdag is Dennis zijn jas verdwenen bij De Ster in Goor. Het gaat om een groene zomerjas met grijze voering. In de jaszak zit een sleutelbos met een Grolsch sleutelhanger en een sleuteltasje van de Keverclub Nederland. Ook zit er een doosje Moods sigaren in de jaszak. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas meegenomen, of weet u waar de jas is, neem dan contact op met Dennis via de mail of bel hem op telefoonnummer 0627979647. 

Gerelateerde berichten

  • Twenthe rolt Turkse Kracht met 8-2 op1 april 2018 Twenthe rolt Turkse Kracht met 8-2 op Een piano voetbalmiddagje voor Twenthe vanmiddag op het Piepwillem. Twenthe opende de score al in de eerste minuut, goaltjesdief Guus Lummen profiteerde van een verdedigende fout van […]
  • Vandalen richten vernielingen aan op het station24 januari 2021 Vandalen richten vernielingen aan op het station Eén van de twee wachthokken op het perron van het station in Goor is behoorlijk vernield. Vandalen hebben, waarschijnlijk met stenen, er hard tegen aan gegooid of geslagen waardoor de […]
  • Taarten maken voor Goorse mama’s7 mei 2009 Taarten maken voor Goorse mama’s De Jumbo-supermarkt biedt de kleine bakkertjes van Goor de mogelijkheid om taarten te maken voor moederdag. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar zijn zaterdag uitgenodigd om in […]
  • Open Huis Tekenpraktijk Maresch 5 september 2012 Open Huis Tekenpraktijk Maresch Tekenpraktijk Maresch houdt zaterdag open huis. Vanaf 14.00 uur zijn belangstellenden welkom aan de van Hoevelstraat 19. Tijdens de middag kunnen mensen kennismaken met docent Rianne […]
  • Hector wint in Bathmen maar speelt geen nacompetitie19 mei 2019 Hector wint in Bathmen maar speelt geen nacompetitie Hector boekte vanmiddag een mooie 2-3 zege bij ABS in Bathmen maar hoeft zich toch niet op te maken voor nacompetitie op promotie naar de derde klasse. Doordat GFC vandaag de derde […]