Speciale clinic in voorbereiding Hof van Twente Triathlon

Sportfondsenbad ‘De Vijf Heuvels’ organiseert in samenwerking met triathlonvereniging TTvW een speciale Triathlon-clinic voor tri-atleten. De clinic bestaat 10 zwemtrainingen en 4 tri-trainingen onder leiding van vakkundige begeleiders van zowel TTvW als ‘De Vijf Heuvels’. De zwemtrainingen zijn op maandagavond en vrijdagavond vanaf 3 februari t/m 2 juni. De zogenoemde tri-trainingen zijn op 4 zaterdagen: 25 februari, 25 maart, 22 april en 20 mei…

De clinic is er op gericht om op 4 juni optimaal aan de start te verschijnen van de Hof van Twente Triathlon. Naast deze triathlon zijn er uiteraard meerdere triathlons in de omgeving waar aan deelgenomen kan worden en waar deze clinic zeer geschikt voor is.

De Univé Oost Hof van Twente Triathlon wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Net als voorgaande jaren speelt deze sportieve uitdaging zich af in en rondom zwembad ‘De Vijf Heuvels’.

De inschrijving voor de clinic is vanaf heden en kan bij de receptie van het zwembad aan de Potdijk 5 te Markelo. Inschrijving voor de triathlon is online en start vandaag. Meer info hierover via deze LINK. Bij online opgave voor de triathlon kun je je ook direct opgeven voor de clinic.