Gerrit Bronsvoort bereikt feestelijk doel

Gerrit Bronsvoort heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Na jaren door de regio te hebben gereden was zondag 10 juni zijn laatste rit, de collega`s hebben hem verrast door hem met een versierde Syntus bus door Goor te laten rijden. Als afsluiting was er een leuk feest bij Dansschool Reinders. De collega`s willen hem bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en hopen dat hij samen met zijn familie nog jaren van zijn pensioen mag genieten.

gerritbronsvoort_pensioen

Gerelateerde berichten

  • Geen paasvuur in Goor, eisenpakket veel te gortig6 februari 2019 Geen paasvuur in Goor, eisenpakket veel te gortig Een wrange wending in het dossier rondom het paasvuur. Er komt dit jaar definitief geen vreugdevuur. Stichting Loer kan tot grote teleurstelling niet voldoen aan de verregaande eisen van […]
  • Première Jeugdcircus Caroly in De Reggehof22 oktober 2013 Première Jeugdcircus Caroly in De Reggehof Jeugdcircus Caroly komt na de show 'De Vier Elementen' in 2012 ook dit jaar met een voorstelling in De Reggehof. Het Goorse circus vertoont op 9 en 10 november de gloednieuwe show 'Caroly […]
  • Politie neemt drugs en geld in beslag na achtervolging23 juli 2019 Politie neemt drugs en geld in beslag na achtervolging Een groot aantal drugs en een fors contant geldbedrag. Dit heeft de Politie Hof van Twente afgelopen zaterdag omstreeks 01.30 uur buitgemaakt na een korte achtervolging op een […]
  • usbstick3 februari 2012 USB-stick met waardevolle foto’s gevonden Op het station in Goor is begin deze week een USB-stick met mogelijk waardevolle foto's gevonden. Gezien het feit dat er veel babyfoto's opstaan lijkt het belangrijk dat de stick weer bij […]
  • asdad13 december 2011 Kampioenen tafeltennisclub Olympia Bij tafeltennisvereniging Olympia zijn aan het einde van de Najaarscompetitie maar liefst drie van de zes seniorenteams kampioen geworden. In de 3e klasse A kon Olympia 2 de kampioensvlag […]