GFC speelt gelijk tegen Harfsen

GFC heeft vanmiddag de eerste wedstrijd na de winterstop met 3-3 gelijk gespeeld tegen SV Harfsen. De meeste goals vielen in de eerste helft. Beide ploegen gingen rusten met een 3-2 voorsprong voor GFC. In de eerste tien minuten scoorde spits Tim Wassink (foto) twee keer en hij zette met twee fraaie goals GFC op voorsprong: 2-0. In de 11e minuut werd het 2-1. In de 42e minuut werd het 2-2 na een vrije trap die in de kluts kwam en binnen kon worden gewerkt. Nog voor rust kon Olaf Siegers, op randje van buitenspel, de rood zwarten weer op voorsprong zetten: 3-2…

De gelijkmaker viel negen minuten na rust toen een vrije trap van 20 meter afstand achter doelman Dennis Vorkink werd geschoten. Daarna ging Harfsen door en in de 70r minuut werd het 3-4. Na een handvol kansen voor GFC werd het uiteindelijk diep in blessuretijd 4-4 door Tim Wassink met zijn derde van de middag.