Carnaval Sterzo is aan na bezoek aan De Roos

Na een lange periode waarin corona ook de carnavalsactiviteiten teisterde, kan er dit jaar weer volwaardig feest worden gevierd. Ook door de leden van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Die zijn daar vanavond al mee begonnen met het traditionele bezoek aan de cliĆ«nten van DAC De Roos in de Rozenstraat. Daar was Hofprins Mark met zijn gevolg voor een spontaan feest waarin de polonaises uiteraard niet ontbraken…

Komende vrijdag is de feestavond van de jubilerende vereniging die met Hofprins Mark ‘Maak oe nit Altena’ alweer de elfde hoogheid heeft. Daar is iedereen welkom en zal de band Green Monkeys de mensen muzikaal vermaken. Op zaterdagochtend is de sleuteloverdracht in het Goorse gemeentehuis waar de Hofprins de macht tijdelijk zal overnemen van burgemeester Nauta. Daarna is er een feest bij De Ster waarna de Goorse carnavalisten op bezoek gaan in respectievelijk Holten, Bentelo en Hengevelde.

Op zondagmiddag zal de carnavalskaravaan uit Goor vertrekken richting Neede om daar de optocht te bekijken. Op maandag is het feest in Tubbergen om op dinsdag in Goor af te sluiten met het terugbrengen van de stadssleutel en een feest bij residentie De Ster.