Schoolfeestnieuws in het kort (1)

schoolfeestnieuws

– In aanloop naar de 137ste editie hebben we elke dag weer de laatste Schoolfeestnieuwtjes. Zo is onder meer begonnen met de opbouw van de Tent. De eerste contouren van het heilige onderkomen zijn al goed zichtbaar. Het feest begint volgende week woensdag met de vrijwilligersavond.

– Hofstreek FM heeft het programma dit jaar ietwat aangepast. Zo houdt de lokale omroep niet langer de verkiezing Schoolfeest Top 25. Een rubriek waarin het beste Schoolfeestnummer aller tijden werd gezocht. Ook het onderdeel Op zoek naar de Schoolfeestvlag komt dit jaar niet meer terug. De omroep is er straks wel met dagelijkse bijdragen.

– De achterwagen van de Rellie is op zoek naar twee leden. In Goor en omstreken is deze poster opgehangen met daarop twee vermiste bekende Gorenaren. Herkent u deze mannen, meldt u dan.

– De laatste roddels, nieuwtjes en grappige weetjes zijn ook dit jaar weer te volgen via twitter. Inmiddels wordt al gretig afgeteld richting het feest via #GSF12. Heeft u Schoolfeestnieuwtjes: mail dan naar de redactie.