Bedelarmband verloren bij De Wiekslag (update)

Sam is haar bedelarmband verloren, waarschijnlijk bij de Wiekslagschool of in de directe omgeving daarvan. Aan de bedelarmand zit een lieveheersbeestje, een octupus, haar sterrenbeeld (tweeling) en een bedeltje met haar naam. Als u de bedelarmband heeft gevonden kunt u contact opnemen om, de tot heden ontroostbare Sam, haar armband terug te bezorgen.  

Update: Sam heeft haar armband weer terug.


Gerelateerde berichten

  • Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update)17 april 2014 Glucose sensor verloren bij vv Twenthe (Update) Een deelneemster aan het schoolvoetbaltoernooi bij vv Twenthe is gisteren haar glucose sensor verloren. Dit is een klein apparaatje dat ze op haar lichaam draagt om zo continu haar […]
  • Herenfiets gevonden in de Gruttostraat (Update) 29 april 2013 Herenfiets gevonden in de Gruttostraat (Update) Afgelopen vrijdag is in de Gruttostraat een herenfiets gevonden. De fiets is van het merk Simplex, heeft rode snelbinders en een beschadigd zadel. Er is een melding gedaan bij de gemeente, […]
  • Bak oe’n ei op Hofstreek FM11 april 2020 Bak oe’n ei op Hofstreek FM Naast de dagelijkse 'Corona-uitzendingen' is Hofstreek FM ook tijdens de Paasdagen in de lucht met live-uitzendingen op de radio. Morgen is er na Radio Kerk Lokaal (08:00 uur) en lichte […]
  • Sleutelbos gevonden in het centrum (Update)8 februari 2014 Sleutelbos gevonden in het centrum (Update) Wiljan heeft voor de deur van zijn winkel een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zit een sleutelhanger met een smiley. De eigenaar kan de sleutelbos ophalen bij Wiljan`s Wijnhuis in de […]
  • Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update)22 januari 2013 Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update) Ben heeft vanmorgen een sleutelbos gevonden op de parkeerplaats bij het Hector veld. Aan de bos zit een groen-geel label en een keycord. De eigenaar kan met Ben contact opnemen via […]