Bedelarmband verloren bij De Wiekslag (update)

Sam is haar bedelarmband verloren, waarschijnlijk bij de Wiekslagschool of in de directe omgeving daarvan. Aan de bedelarmand zit een lieveheersbeestje, een octupus, haar sterrenbeeld (tweeling) en een bedeltje met haar naam. Als u de bedelarmband heeft gevonden kunt u contact opnemen om, de tot heden ontroostbare Sam, haar armband terug te bezorgen.  

Update: Sam heeft haar armband weer terug.


Gerelateerde berichten

  • Cruciale beroepsgroep…17 maart 2020 Cruciale beroepsgroep… Wat saai is het eigenlijk als alles om je heen tot stilstand komt. Veel dingen die het leven een stukje leuker maken zijn gesloten en dat contact vermijden met andere mensen is niet zo […]
  • schoolfeestvlagalp18 juli 2013 Schoolfeestvlag op Hollandse berg Het was prachtig te zien tijdens de live-uitzending van de etappe van vandaag in de Tour de France naar Alpe d'Huez. De Goorse Schoolfeestvlag in de handen van Koen Broekkamp die […]
  • Nederlaag Lidl bij Raad van State: Uitrit-vergunning terecht ingetrokken28 oktober 2020 Nederlaag Lidl bij Raad van State: Uitrit-vergunning terecht ingetrokken Een fikse tegenvaller voor supermarktconcern Lidl en een grote opsteker voor de tegenstanders van de komst van de supermarkt naar de Kerkstraat én de gemeente. De Raad van State heeft […]
  • sabine1 januari 2012 Sabine Harkink op de fiets naar huis Sabine Harkink stond gisteren tijdens de traditionele oudejaarsmiddag van vv Twenthe in de schijnwerpers. De speelster van het damesteam ging er met de hoofdprijs, een mountainbike van […]
  • Ooievaar brengt Ivy24 maart 2010 Ooievaar brengt Ivy De ooievaar is weer geland in Goor. De ooievaar heeft bij de trotse ouders Patrick en Sylvia Venema een mooie gezonde dochter, genaamd Ivy, afgeleverd. Niet alleen de ouders, maar ook […]