Henk Loonstra in Voetbal International

Hij is een van de weinige voetballers uit Goor die het wist te schoppen tot het betaalde voetbal. En de echte voetbalkenners hebben hem vandaag nog kunnen ontwaarden in de jongste versie van Voetbal International. Zijn naam Henk Loonstra. In het populaire voetbalblad ging de redactie in de rubriek anno terug naar het team van FC Zwolle in 1992. Daar poseert Loonstra (uiterst rechts), die na zijn vertrek uit Goor nog altijd in de provinciehoofdstad woont, naast Bert Konterman. In dat team zat onder meer ook Jaap Stam. De meeste Zwollenaren zullen zijn goal tegen Feyenoord nog herrineren. Loonstra klom tijdens zijn jubel in de hekken.

foto-1

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden Hengevelderstraat17 september 2017 Sleutel gevonden Hengevelderstraat Op het fietspad aan de Hengevelderstraat, ter hoogte van het Julianaplein, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met de redactie via de mail.
  • beneluxrun4 mei 2012 Estafettelopers stil in Goor Een team estafettelopers die meedoen aan de langste estafetteloop ter wereld, De Beneluxrun, is vanavond vlak voor achten in Goor gestopt voor de dodenherdenking. Het twaalftal van de […]
  • Twenthe kiest voor training na afgelasting7 maart 2010 Twenthe kiest voor training na afgelasting Twenthe heeft de overwinning op Markelo vanmiddag geen vervolg kunnen geven. Het duel tegen middenmoter ATC’65 werd afgelast. De formatie uit Hengelo kon de rol van gastheer niet vervullen […]
  • Dijkstra gaat voor vierde jaar bij Hector2 december 2015 Dijkstra gaat voor vierde jaar bij Hector Mark Dijkstra blijft ook in het volgende seizoen de hoofdtrainer van sv Hector. De oefenmeester uit Almelo gaat dan zijn vierde jaar in als technisch hoofdverantwoordelijke bij de Goorse […]
  • GFC minst slechte van Goor op Hoftoernooi17 augustus 2012 GFC minst slechte van Goor op Hoftoernooi De Goorse ploegen hebben niet kunnen overtuigen tijdens de tweede editie van het Hoftoernooi. GFC was met de vierde stek uiteindelijk de beste ploeg uit 't Twentse Haagje. Hector werd […]