Gaslek bij aanleg glasvezel

Het eerste gaslek bij de aanleg van glasvezel is een feit. In de Zwaluwstraat werd vanochtend even voor 10.30 uur een gasleiding geraakt tijdens graafwerkzaamheden. Volgens de medewerkers stond de buis niet op de kaart. Ervaring in andere steden leert dat dergelijke incidenten vaker voorkomen bij het aanleggen van glasvezel. Cogas dicht het lek in samenwerking met de brandweer.

Gerelateerde berichten

  • ICT-afdeling Goor samen met Hengelo28 maart 2014 ICT-afdeling Goor samen met Hengelo Het college heeft het plan om samen te gaan werken met de gemeente Hengelo op ICT-gebied. De samenwerking gaat vooraleerst over de werkplekken en het delen van servers. Verder onderzoek […]
  • Meer bieromzet dan vorig jaar29 juni 2009 Meer bieromzet dan vorig jaar Er is dit jaar tijdens het Schoolfeest meer bier omgezet in de tent dan vorig jaar. Exacte cijfers kunnen nog niet worden gegeven maar voorzitter Dollekamp denkt de 47.000 liter van vorig […]
  • Vermiste hond weer terug bij eigenaar30 augustus 2011 Vermiste hond weer terug bij eigenaar Gorenaar Bob Honderd keek vanmiddag raar op toen hij ¬†een hond zag rondlopen op de zaak. De dierenambulance kwam kijken of ze middels een chip de rechtmatige eigenaar konden vinden, maar […]
  • Groen licht voor masterplan centrum9 mei 2012 Groen licht voor masterplan centrum Het masterplan centrum Goor gaat uitgevoerd worden. Dat werd dinsdagavond duidelijk tijdens de raadsvergadering in het gemeentehuis. De fracties van de gemeenteraad hebben unaniem […]
  • 17 mei 2012 Vief wekke veur ’t Skoolfees… Met nog precies vijf weken tot het feest der feesten voor de boeg, komen de Gorenaren al aardig in de Schoolfeeststemming. Op Hemelvaartsdag trokken velen er weer op uit in en rond 't […]