Schoolfeestnieuws in het kort (2)

– Dit jaar is er op zaterdag geen dweilorkest te bewonderen in de Tent. Tijdens het Familiefestijn zal er een ludieke muziekact worden opgevoerd door enkele Goorse prominenten. Daarnaast zal de Europese Mr. Boogie Woogie, Eric-Jan Overbeek, op een dweilmachine (Zamboni) zijn entree maken in de Tent nadat er voor De Tapperij is gespeeld na de kinderoptocht.

– De derde editie van de Schoolfeestkrant ligt dit weekend al bij enkele Gorenaren op de mat. In de krant staan exclusieve interviews met onder meer Helligen Hendrik, Ate Brunnekreef en Carl Wittrock. Daarnaast is de bijlage voorzien van de laatste nieuwtjes, leuke anekdotes en feiten.

– Wagenbouwgroep Krange zal zich dit jaar opnieuw presenteren met een nieuw nummer. Met de single Steen Goed hopen ze punten te verzamelen tijdens de Allegorische Optocht. Tijdens de Kinderoptocht zal ook de Albatros weer te horen zijn met een eigen nummer.

– Hebt u nog Schoolfeestnieuwtjes, stuur een e-mail of meldt u via Twitter #GSF12 en/of @goorsnieuws.